بتن ریزی کف
بتن ریزی کف
Blog Article
ملاتهای سیمانی در ساخت دیوارها، کفها و سطوح پوششی استفاده میشوند.
با رسیدن مواد خام به پایینترین بخش، دانههای کلینکر با شکلی مشابه قلوه سنگ از درون کوره خارج میشوند.
سیمان چیست؟ انواع، کاربرد، ویژگی و اجزای تشکیل دهنده آن دانشنامه سیمان چیست؟ انواع، کاربرد، ویژگی و اجزای تشکیل دهنده آن تحریریه برندک۳ تیر ۱۴۰۳آخرین بروزرسانی: ۵ مرداد ۱۴۰۳
با وجود پیچیده بودن این فرآیند، مراحل تولید کلینکر را میتوان به صورت زیر خلاصه کرد:
از آنجایی که جزء غالب در اکثر این مواد، ترکیبات آهکی است، منظور از سیمان، معمولاً «سیمانهای آهکی» است.[۲] طبق تعریف مونومری مانند متیل متاکریلات میتواند سیمان خوانده شود که در محل پلیمریزه و سخت میشود و بیشتر در ایالات متحده از آن برای وصله زدن و تعمیر جادهها استفاده میشود، با این حال، استفاده از این چنین مواد گرانقیمتی در مقایسه با استفاده از سیمانهای معدنی، که سیمان پرتلند برترین آنهاست، بسیار محدود است.[۳]
این سیمان از مواد خام گرفته شده از اکسید آهن تشکیل شده و ویژگی های آن کاملا شبیه سیمان پرتلند معمولی است. تنها تفاوت میان آن ها در رنگشان است.
در این نوشتار به معرفی ۱۲ نوع از سیمان های رایج و پرکاربرد می پردازیم که عبارتند از:
آب بندی: سیمان تا حدی میتواند آب را به خود جذب کند و مانع نفوذ آن به داخل بتن یا ملات شود.
سیمان در تهیه ملاتهای کفسازی و روسازی به کار میرود. این ملاتها برای ایجاد سطوح صاف و مستحکم در کفها و جادهها استفاده میشوند.
فیسبوک ایکس لینکداین پینتریست تلگرام چاپ نوشته های مشابه
شما در حال مطالعه نسخه آفلاین یکی از مطالب «مجله فرادرس» هستید. لطفاً توجه داشته باشید، ممکن است برخی از قابلیتهای تعاملی مطالب، مانند امکان پاسخ به پرسشهای چهار گزینهای و مشاهده جواب صحیح آنها، نمایش نتیجه آزمونها، پاسخ تشریحی سوالات، پخش فایلهای صوتی و تصویری و غیره، در این نسخه در دسترس نباشند.
این سیمان از پختن سنگ آهک و خاک رس به دست میآمد و به دلیل شباهت آن به سنگهای استخراج شده از جزیره پرتلند در انگلستان به این نام خوانده شد.
ملاتهای آهکی که در ساختمانهای باستانی یونانیان و رومیان به کار رفتهاند، به دلیل افزودن مواد پوزولانی که با آهک واکنش نشان داده و محصول سیمانی مقاوم در برابر آب تولید میکنند، هیدرولیکی در نظر گرفته میشوند.
سیمان پرتلند بیآب، ماسه و شن را به هم نمیچسباند و فقط منبع زمانی که با آب مخلوط میشود، خاصیت چسبانندگی دارد. این امر بدین علت است که واکنش شیمیایی سیمان با آب – که معمولاً به آن هیدراتاسیون سیمان گفته میشود – محصولاتی را تولید میکند که دارای مشخصات گیرش و سختشدگی هستند.